top of page

FREM ROCA GAYETE 

Neix a Barcelona on acaba el Superior de saxòfon, continuarà els seus estudis al C.N.R. de Musique et Danse de Montpellier on perfeccionarà la disciplina a mans de Philippe BRAQUART obtenint Mention Très Bien a l’Unanimité en el Cycle de Spécialisation en les disciplines de Saxòfon i Música de Cambra.

 

La seva carrera professional és variada i compta amb l’experiència de tocar amb formacions diverses: Recitals i col·laboracions amb Piano amb Andrés Moya i Míriam Manubens, BCN SAX ENSEMBLE, l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Reus, URBAN SAX (París), COMEDIANTS, ENSEMBLE DE SAXOPHONES de C.N.R. Montpellier, Big Band d'Andorra, Big Band C.N.R. de Montpellier, col•laboració amb hKippers dirigida per Stephen WARBECK, Ensemble ECUME, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Des del 2005, ha integrat el Quartet de saxòfons SAX 3+1, 

A part de l’escenari, s'ha dedicat a la docència a Tarragona, Barcelona, França i actualment a Andorra on imparteix classes a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella com a professor de saxòfon. 

 

Actualment, i desde fa tres anys, és el Director Artístic de l’Andorra Sax Fest, festival que organitza també el Concurs Internacional de Saxòfons d’Andorra.

The Chills Trio

JORDI BARCELÓ

Va cursar els seus estudis de piano clàssic al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i es va llicenciar en l’especialitat de Jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). alternant la tasca de pedagog amb els concerts i les actuacions de The CHills Trio.

Està considerat el músic per excel·lència d’Andorra. Pianista, compositor i pedagog, Dirigeix l’Escola de Música de les Valls del Nord (Comú de la Massana i Comú d’Ordino), on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz.

Ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret al piano amb artistes internacionals dels que en destaquen  Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, Àngela Carrasco, Moncho, Mónica Green, Parrita, Los Manolos, Cotton Club Big Band, Andorra Big Band, ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra), Cor dels Petits Cantors d’Andorra.

 

SUSANNE GEORGI

Susanne va aconseguir un éxit internacional amb la seva germana Pernille Georgi, dúo "Me & My" al1996.

La cançó "Dub I Dub" va resultar ser un del 90 éxits mundiales més venuts i va marcar la història de la música pop de les dos germanes.

Aquest álbum va representar tot un nou estol de la música pop, resultat de les vendes en tot el món durant l'any 1996 i entrant a les llistes de discos més venuts incloent el Billboard.

només per donar un exemple, les germanes Georgi van vendre 1,5 millons d'álbums i 750.000 al Japó en tant sols un any.

La primavera de 1997 van aconseguir dos Gold Disc Awards com a álbum internacional més venut de l'any i com a álbum més venut d'artistes extranjers al Japó.

Susanne continúa amb Me & My i com a compositora.

Actualment es la cantante del trío The Chills, on realitzen més de 100 concerts a l'any.

bottom of page