top of page

FREM ROCA GAYETE 

Neix a Barcelona on acaba el Superior de saxòfon, continuarà els seus estudis al C.N.R. de Musique et Danse de Montpellier on perfeccionarà la disciplina a mans de Philippe BRAQUART obtenint Mention Très Bien a l’Unanimité en el Cycle de Spécialisation en les disciplines de Saxòfon i Música de Cambra.

 

La seva carrera professional és variada i compta amb l’experiència de tocar amb formacions diverses: Recitals i col·laboracions amb Piano amb Andrés Moya i Míriam Manubens, BCN SAX ENSEMBLE, l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Reus, URBAN SAX (París), COMEDIANTS, ENSEMBLE DE SAXOPHONES de C.N.R. Montpellier, Big Band d'Andorra, Big Band C.N.R. de Montpellier, col•laboració amb hKippers dirigida per Stephen WARBECK, Ensemble ECUME, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Des del 2005, ha integrat el Quartet de saxòfons SAX 3+1, 

A part de l’escenari, s'ha dedicat a la docència a Tarragona, Barcelona, França i actualment a Andorra on imparteix classes a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella com a professor de saxòfon. 

 

Actualment, i desde fa tres anys, és el Director Artístic de l’Andorra Sax Fest, festival que organitza també el Concurs Internacional de Saxòfons d’Andorra.

The Chills Trio

JORDI BARCELÓ

Va cursar els seus estudis de piano clàssic al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i es va llicenciar en l’especialitat de Jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). alternant la tasca de pedagog amb els concerts i les actuacions de The CHills Trio.

Està considerat el músic per excel·lència d’Andorra. Pianista, compositor i pedagog, Dirigeix l’Escola de Música de les Valls del Nord (Comú de la Massana i Comú d’Ordino), on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz.

Ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret al piano amb artistes internacionals dels que en destaquen  Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, Àngela Carrasco, Moncho, Mónica Green, Parrita, Los Manolos, Cotton Club Big Band, Andorra Big Band, ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra), Cor dels Petits Cantors d’Andorra.

 

SUSANNE GEORGI

Susanne achieved an international breakthrough with sister Pernille Georgi in the duo "Me&My" in 1996.

This began with their groundbreaking song "Dub I Dub" which turned out to be one of the 90's inescapable hits

and marked the start of a pop-music adventure for the two sisters.

The album represented an entirely new style of pop music and,

as a result Me & My's sales figures reached almost explosive heights around the world during 1996 entering the charts, including Billboard.

Just to give an example, the Georgi sisters sold 1.5 million albums and 750,000 singles in Japan in only one year.

In the spring of 1997 they were presented with two GOLD DISC AWARDS for the year's best-selling international album and as best-selling foreign artists in Japan.

The girls have achieved over 3 million albums sold in total.

Susanne still tours with Me & My and also works as a songwriter.

Susanne is the singer in the trio The Chills,based in Andorra,  who gets close to 100 gigs a year.

bottom of page